Клиничка Болница Тетово

Shpallje

———————————————————————————————

LLOGARIA PËRFUNDIMTARE 2019 / ЗАВРШНА СМЕТКА 2019

——————————————————————————————–

LLOGARIA PËRFUNDIMTARE 2018 / ЗАВРШНА СМЕТКА 2018

————————————————————————-

Mision dhe vizion

për më shumë kliko këtu

————————————————————————-

LLOGARIA PËRFUNDIMTARE 2017 / ЗАВРШНА СМЕТКА 2017

————————————————————————-

Shpallje Nr.:5/2016 Data:15.02.2016 MIRËMBAJTJA E SISTEMIT TË NGROHJËS për më shumë kliko këtu

————————————————————————-

Shpallje Nr.:44-2/2016 Data:12.02.2016 MATRIALE MEDICINALE për më shumë kliko këtu

————————————————————————-

Për realizimin e punës vullnetare:

shqip

maqedonisht

————————————————————————-

Shpallje Interne

Për dërgimin e mjekëve në subspecijalizim sipas Programës për ndryshim për vitin 2015

1 2

————————————————————————-

Shpallje Interne

Për dërgimin në specijalizim sipas Programës për vitin 2015-2018 e ndryshuar nga Programa e vitit 2015

3 4