loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Донација вредна над 1.000.000 евра од компанијата Еколог за Kлиничка Bолница Тетово

  1. Почетна
  2. »
  3. Вести
  4. »
  5. Донација вредна над 1.000.000 евра од компанијата Еколог за Kлиничка Bолница Тетово
Директорот на Клиничката Волница во Тетово, Др. Илир Демири заедно со г-дин Лазим Дестани, сопственик на групацијата Еколог денеска потпишаа меморандум за соработка кој треба да резултира со донација вредна над 1.000.000 евра.
Целта на донацијата е реконструкција на некои простори во одделението за интерна медицина и изградба на 6 амбуланти.
Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Најнови вести

Галерија