loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Компанијата ЛИАЛ донираше околу 600 000 денари за Клиничката Болница Тетово

  1. Почетна
  2. »
  3. Вести
  4. »
  5. Компанијата ЛИАЛ донираше околу 600 000 денари за Клиничката Болница Тетово

Денеска директорите др. Илир Демири и мр. Блерим Османи, ги пречекаа сопствениците на компанијата ЛИАЛ, Нехат Зиберин и Алберт Зиберин, на кои им се заблагодаривме за донацијатаа од околу 600.000 денари. Оваа донација е многу значајна за пациентите и персоналот на Клиничката Болница во Тетово.

 

Заедно со добротворните луѓе и сите граѓани, продолжуваме посветено да стоиме на задачите што ни се доверени, да ја трансформираме болницата во Тетово во европска болница, со сите услови и со модерна инфраструктура.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Најнови вести

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Галерија