loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Контакт

  1. Почетна
  2. »
  3. Контакт

Контакт информации

ул. 29 Ноември, Тетово
+389 75 200 304

Пратете ни порака