loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за дерматовенерологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за дерматовенерологија
Сите оддели

Услуги кои ги врши:

  • Дерматолошки преглед
  • Крио терапија
  • Дермоскопија
  • Трихоскопија
  • Естетска дерматологија

Раководители

спец. др. Арбен Емурлаи

Раководител на оддел за дерматовенерологија

Контакт информации