loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за гинекологија и акушерство

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за гинекологија и акушерство
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Мерал Реџепи

Раководител на оддел за гинекологија и акушерство

Контакт информации