loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за неврохирургија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за неврохирургија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Дестан Халити

Раководител на оддел за неврохирургија

Контакт информации