loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за дијабетес и метаболни заболувања

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за дијабетес и метаболни заболувања
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

НАСКОРО

Контакт информации