loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за интерни болести

 1. Почетна
 2. »
 3. Оддели
 4. »
 5. Оддел за интерни болести
Сите оддели

Дејности (услуги) кои ги вршиме на интерното одделние:

 1. Кардиологија
 2. Гастроентерохепатологија
 3. Пулмологија
 4. Нефрологија
 5. Реуматологија
 6. Ендокринологија

Апаратура

 1. Ехо за абдомен – 3
 2. Ехо за срце – 1
 3. Гастроскоп – 1
 4. Колоноскоп – 1
 5. Спирометр – 1
 6. ЕКГ – 3
 7. Подвижни монитори – 8
 8. К С Т – 1
 9. Холтер – 2
 10. Ехо за тироидна жлезда – 1

Раководители

спец. др. Абдулнасер Ќафјани

Раководител на оддел за интерни болести

Контакт информации