loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за интервентна кардиологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за интервентна кардиологија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Валон Асани

Раководител на оддел за интервентна кардиологија

Контакт информации