loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за максилофациална хирургија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за максилофациална хирургија
Сите оддели

Максилофацијална хирургија во рамките на Клиничката болница во Тетово е реализирана од страна на тројца доктори специјалисти: Др. Агим Мурати, Др. Александра Бранко и др.Весна Гошиќ-Маркоска. Во моментот се изведуваат само интервенции на меките ткива во регијата на главата и вратот (бенигни и малигни тумори, како и патологијата на саливарните жлезди).

Наскоро, обемот на дејноста ќе биде зголемен, односно, на нашиот оддел ќе се третира и патологија на лицевите и вилични коски, траума на истите, орално-хируршки интервенции, како и неинвазивни естетски процедури (апликација на хијалуронски филери, ботокс и мезо конци). 

Раководители

спец. др. Александра Бранко

Раководител на одделение за максилофацијална хирургија

Контакт информации