loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за неонатална интензивна нега

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за неонатална интензивна нега
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Сани Бајрами

Раководител на оддел за постпартално згрижување на новороденчиња со интензивна нега

Контакт информации