loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за неврологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за неврологија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Висар Мифтари

Раководител на оддел за неврологија

Контакт информации