loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за општа хирургија и трауматологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за општа хирургија и трауматологија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Фатмир Салиу

Раководител на оддел за општа хируругија и трауматологија (Хирургија А)

Контакт информации