loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за општа и висцерална хирургија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за општа и висцерална хирургија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Флорим Селими

Оддел за општа и висцерална хирургија

Контакт информации