loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за пнеумофтизиологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за пнеумофтизиологија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Фатмир Омери

Раководител на оддел за пнеумофтизиологија

Контакт информации