loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за патолошка анатомија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за патолошка анатомија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

НАСКОРО

Контакт информации