loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за офталмологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за офталмологија
Сите оддели

Одделението за офталмологија се состои од:

  • 4 специјалисти,
  • 3 специјализанти
  • 7 сестри
  • 1 хигијеничарка

Одделението има 4 амбуланти и оперативна сала.

Раководители

спец. др. Фатмир Џафери

Раководител на оддел за офталмологија

Контакт информации