loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Оддел за анестезија, реанимација и интензивно лекување

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за анестезија, реанимација и интензивно лекување
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Ќенан Каремани

Раководител на оддел за анестезија, реанимација и интензивно лекување

Контакт информации