loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за судска медицина

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за судска медицина
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Аритон Ракипи

Раководител на одделение за судска медицина

Контакт информации