loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Оддел за урологија

  1. Почетна
  2. »
  3. Оддели
  4. »
  5. Оддел за урологија
Сите оддели

НАСКОРО

Раководители

спец. др. Ерзен Елјези

Раководител на оддел за урологија

Контакт информации