loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Претседателот на Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски, министерот за здравство г. Фатмир Меџити, заменик министерот за здравство д-р. Маја Манолева и директорот на Фондот за здравство Асаф Абдурамани на посета во Клиничка Болница Тетово

  1. Почетна
  2. »
  3. Вести
  4. »
  5. Претседателот на Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски, министерот за здравство г. Фатмир Меџити, заменик министерот…

Ни беше задоволство што ги имавме на посета во Клиничка Болница Тетово, претседателот на Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски, министерот за здравство г. Фатмир Меџити, заменик министерот за здравство д-р. Маја Манолева и директорот на Фондот за здравство Асаф Абдурамани, со кои разговаравме за предизвиците и работата што ја направивме во последно време.

Заедно извршивме увид во работите кои се завршени, како и на оние кои се во постапка, а кои не се малку на број.

Како што ветивме, ќе продолжиме да бидеме посветени на подобрување на условите на Клиничката Болница во Тетово, заедно со нашите партнери и донатори, на кои неизмерно им благодариме за поддршката во текот на овој пат.

 

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Најнови вести

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Галерија