loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Работна средба со директорот на Универзитетската болница „Чанакале 18 Март“ во рамките на програмата Еразмус+

  1. Почетна
  2. »
  3. Вести
  4. »
  5. Работна средба со директорот на Универзитетската болница „Чанакале 18 Март“ во рамките на програмата Еразмус+

Директорот на тетовската клиничка болница, Илир Демири и организацискиот директор, Блерим Османи се сретнаа со заменик директорот на Универзитетската болница „Чанакале 18 Март“ г. Ибрахим Демир

На средбата беше извршена презентација на двете институции и беа разгледани можностите за соработка како во обуката на медицинскиот персонал, така и во меѓусебните посети и размената на искуства.

Заменик директорот Ибрахим Демир изрази искрена благодарност за гостопримството и за тоа што го направило да се чувствува како дома и подготвеноста за соработка.

Директорот Илир Демири изрази благодарност за посетата на заменик директорот, му честиташе за изборот на нов ректор на Универзитетот „18 Март“ во Чанак Кале, проф. Рамазан Џунејт Ереноглу, и изрази подготвеност да го посети Чанак Кале во следните недели за конкретизирање на соработката.

Посетата беше реализирана во рамките на програмата Еразмус+.

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Најнови вести

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Галерија