loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës
Të gjitha Departamentet

SË SHPEJTI

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit