loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i neonatologjisë

 1. Ballina
 2. »
 3. Departamenti
 4. »
 5. Reparti i neonatologjisë
Të gjitha Departamentet

Aktivitetet e Departamentit të Neonatalogjisë gjatë vitit 2022

 1. Është prezentuar shqyrtimi për fibrozën cistike, fenilketonurinë, 30 sëmundjet metabolike.
 2. Ekzaminimi hyrës të dëgjimit tek posalinurit.
 3. Bilichek (pajisje për matjen e bilirubinës traskutane) tek të posalindurit është e ofruar.
 4. Është e ofruar pajisje për përgatitjen dhe ruajtjen e qumshtit
 5. Janë ofruar 4 karrige për boks neonatal dhe ambulancë.
 6. Është realizuar edukim për kardio-pediatri, një mjek (Dr. Radica Apostolovska)
 7. Është futur në funksion pajisje për venat për të sapolindurit.
 8. Është aktivizuar një inkubator transporti i ri, për një të sapolindur.
 9. Janë aktivizuar 7 ngrohëse për të sapolindurit me 2 opsione aspirimi dhe oksigjenimi.
 10. Janë siguruar 295 pelena për të sapolindurit (fanell, të regullt)

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit