loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i oftalmologjisë

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i oftalmologjisë
Të gjitha Departamentet

Departamenti i Oftalmologjisë përbëhet nga:

4 specialistë,
3 praktikantë
7 motra
1 higjenist

Reparti ka 4 ambulanca dhe një sallë operacioni.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit