loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i otorinolaringologjisë

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i otorinolaringologjisë
Të gjitha Departamentet

Kirurgija e veshit, hundës dhe fytit njihet edhe si otorinilaringologji (ETN) ose kirurgjia e kokës dhe qafës. Kjo fushë e mjekësisë merret me çrregullimet e veshit, hundës, fytit, kokës dhe qafës.

Ekspertizë

Kirurgët otorinolaringologë janë mjekë specialistë mrenda klinikës që kryejnë të gjitha ndërhyrjet që kan të bejnë me ORL.

Përshkrim

Ato merren me trajtimin mjekësor the kirurgjikal të buzëve dhe të veshëve, hundës, fytit dhe strukturat e kokës dhe qafës, me përjashtim të syve.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit