loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i psikijatrisë

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i psikijatrisë
Të gjitha Departamentet

O.E Psikiatrija në ISHP Spitali Klinik i Tetovës funksionon me një repart që ka 3 dhoma spitalore, një dhomë për meshkuj me gjashtë shtrerër, një dhomë për femra me tre shtrerër, dhe një dhomë spitalore ditore me dy shtrerër për trajtimin spitalor të pacientëve me çrregullime psikiatrike. Ekziston një klinikë ambulantore për Psikiatrinë që funksionon me sipas llojit Termini Im dhe një ambulancë për Psikolog.

Në bashkëpunim me O.E Psikiatrinë gjithashtu po punojn dhe dy qendra: Qendra e Shëndetit Mendor të llojit me dhoma të ndenjes, spital me reth 170 pacientë në muaj dhe një qendër për parandalimin dhe trajtimin e abuzimit me droga, e cila është qendër rajonale për komunën e Gstivarit dhe komunën e Kërçovës që trajtohen si spital ditor me 100 pacintë në muaj.

Në O.E Psikiatri punojnë katër specialistë në fushen e Psikiatrisë, një mjekë që është në specializim në Psikiatri, 8 Psikologë prej të cilëve njëri është të specializuar në Psikologji Mjekësore, 14 Infermierë, 4 mjekë ndihmës dhe 2 higjienistë.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit