loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Departamenti

Barnatorja e spitalit

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i anatomisë patologjike

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i anestezisë, reanimacionit dhe kujdesit intenziv

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i dermatovenerologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i diabetit dhe sëmundjeve metabolike

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i infektologjisë

Reparti i sëmundjeve infective në kuadër të Spitalit Klinik të Tetovës funksionon me ambulancë dhe njësi spitalore ku trajtohen pacientet e shtruar.
Lexo më shumë

Reparti i kardiologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i kardiologjisë intervenuse

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i kirurgjisë maksilofaciale

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i kirurgjisë së përgjithshme dhe traumatologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i kirurgjisë së përgjithshme dhe viscerale

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i mjekësisë biokimiko-labaratorike

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i mjekësisë emergjente

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i mjekësisë ligjore

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i mjekësisë së mbrendshme

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i neonatologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i neurokirurgjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i neurologjisë

SË SHPEJTI Menaxherët спец. др. Висар Мифтари Раководител на оддел за неврологија Informacioni i kontaktit Telefoni +389 (70) 123 456 Email nevrologjia@clinicalhtetovo.mk
Lexo më shumë

Reparti i oftalmologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i onkologjisë me aplikimin e terapisë citostatike

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i ortopedisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i otorinolaringologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i pneumofiziologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i psikijatrisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i radiodiagnostikës

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i sëmundjeve të fëmijëve

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i sëmundjeve të frymëmarrjes

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti i urologjisë

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë

Reparti për kujdesi intensiv neonatal

Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content.
Lexo më shumë