loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Kompania LIAL bën donacion prej 600 000 denarësh për Spitalin Klinik Tetovë

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Kompania LIAL bën donacion prej 600 000 denarësh për Spitalin Klinik Tetovë

Sot drejtorët dr. Ilir Demiri dhe mr. Blerim Osmani, pritën në spital pronarët e kompanisë LIAL, Nehat Ziberin dhe Albert Ziberin të cilët i falemnderuan nga afër për donacion në vlerë prej reth 600.000 denarë, ky donacion shumë domethënës për pacientët dhe stafin e Spitalit Klinik të Tetovës.

Së bashku me njerëzit bamirës dhe të gjithë qytetarët, ne vazhdojmë me përkushtim të qëndrojmë stoik para detyrës që na është besuar, që Spitalin Klinik të Tetovës ta shndërrojmë në një spital evropian, me të gjitha kushtet dhe me një infrastrukturë moderne.

 

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri