loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Në IPSH Spitalin Klinik të Tetovës dhe në RMV për herë të parë kryhet me sukses operacioni “Laparoscopic subtotal gastrectomy cum D2 lymphadenectomi pro Ca pylori.”

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Në IPSH Spitalin Klinik të Tetovës dhe në RMV për herë të parë kryhet me…
Sot (11.12.2023), në IPSH Spitalin Klinik të Tetovës dhe në RMV për herë të parë kryhet me sukses operacioni “Laparoscopic subtotal gastrectomy cum D2 lymphadenectomi pro Ca pylori.”
Operacioni udhëhiqej nga kirurgu Dr.spec Shpresim Ferati, me asistencë te Dr.spec Fatmir Saliu, Dr.spec Ferit Muharemi dhe nga anesteziologët Dr.spec Minire Iseni, Dr.spec Dragisha Maksimovski dhe personeli teknik i mesëm.
Spitali Klinik i Tetovës ka njoftuar se operimi ka përfunduar me sukses dhe gjendja postoperative e pacientit është stabile.
IPSH Spitali Klinik tashmë është furnizuar me aparaturën bashkëkohore dhe me ndihmën e stafit të përgatitur operacionet e tilla do të kryhen këtu dhe pacientët nuk do të ketë nevojë të referohen për trajtim jashtë vendit.
Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri