loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Në Repartin e Urologjisë filloi trajtimi i kalkulozës së traktit Urinar

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Në Repartin e Urologjisë filloi trajtimi i kalkulozës së traktit Urinar

Në Spitalin Klinik të Tetovës, në Repartin e Urologjise filluam me trajtimin e kalkulozës të traktit Urinar ku sot me sukses u kry kalkuloza e fshikzës urinare dhe prostatektomija transuretrale në një akt. Duke iu falemnderuar Drejtorit të Spitalit Klinik të Tetovës Dr.Spec. Shpresim Feratit dhe Ministrit të Shëndetësisë Dr. Ilir Demiri, Reparti i Urologjisë prej sot është pajisur me holmium laser për trajtim të kalkulozës të traktit urinar.

Intervenimi u kry me sukses nga ekipi i urologëve Dr. Erzen Elezi, Dr. Florin Deari, Dr .Albon Asani, Dr. Agim Berisha.

 

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri