loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Në repartin e urologjisë u promovua procedura e re – u vendos nefrostoma perkutane

Në Repartin e urologjisë pranë IPSH Spitalit Klinik Tetove, sot nën udhëheqjen e Dr. Albon Asanit dhe asistimin e Dr.Erzen Elezit u promovua procedura e re në urologji. Me sukses u vendos nefrostoma perkutane. Stafi mjeksor i Repartit të Urologjisë u tregua në nivel (motra Afërdita Ademi, tekniku Zoran Perovski, ndihmës personel-Ferat Izairi dhe të tjerë). Procedura u mbikqyr nga prof. Dr. Skender Saidi (Klinika e Urologjisë në Shkup)

 

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri