loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Njoftim për aktivitetet e kryera në Spitalin Klinik Tetovë

 1. Ballina
 2. »
 3. Lajme
 4. »
 5. Njoftim për aktivitetet e kryera në Spitalin Klinik Tetovë

Drejtori Fazliu:

FALË ZOTIT SYNIMI U REALIZUA 

 • Spitali Klinik i Tetovës përmes Bankës Botërore dhe Ministrisë së Shëndetësisë përfitoi aparaturën e shumë pritur në vlerë prej 3.5 milion euro ndërsa një pjesë e siguroi përmes mjeteve të destinuara nga Fondi Shëndetsorë.
 • Kardiologjia do të përfitoi angeografin më modern të teknologjisë së fundit!
 • Radiologjia edhe një kompjuter të ri tomograf.
 • Mamograf me opsion për Biopsi!
 • Dy aparate RentGen të brendit Siemens portabël (të lëvizshëm).
 • Aparatë Eho për diagnostikë nga më modernet.
 • Aparate të lëvizshme SIAR me detektor digjital.
 • Aparaturë për Laboratorinë urgjente.
 • Punët ndërtimore për pregaditjen infrastrukturore dhe adaptimin e hapsirave për vendosjen e aparaturës, Spitali Klinik e financon vetë.
 • Aparatet janë fizikisht në Spitalin Klinik më shumë se 1 muaj, pritet finalizimi i realizimit të procedurave përgaditore të parkingut brenda kampusit Spitalorë që gradualisht Urgjenca ta mer edhe startin me punë.
 •  Punët e mëdha bëhen me shokë dhe jo vetë, Falemnderit Ministrit Sali dhe Drejtorit të FSHRM-së Faton S. Ahmeti për përkrahjen e vazhdueshme që kanë treguar për ta ndihmuar Spitalin Klinik të Tetovës. Falemnderit edhe bashkëpuntorëve të stafit në menaxhment, që punojnë ditë e natë në shërbim të njerëzve.

 Nuk jemi funksionarë por misionar!

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri