loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Barnatorja e spitalit

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Barnatorja e spitalit
Të gjitha Departamentet

Në kuadër të IPSH Spitalit Klinik Tetovë funksionon Reparti i farmacisë, gjegjësisht Farmacia Spitalore.

Farmacia Spitalore është përgjegjëse për prokurimin dhe furnizimin e barnave dhe materialeve konsumuese mjekësore me qëllim të përmirësimit të shëndetit të pacientëve.

Farmacia Spitalore ka bashkëpunim të mirë me drejtorin dhe punonjësit shëndetësorë nga repartet që përshkruajnë terapinë. Ajo ushtron veprimtarinë e saj shëndetësore farmaceutike në përputhje me ligjin për kujdesin shëndetësor.

Menaxhmenti

Mr.Pharm. Hismije Musli

Udhëheqëse e Farmacisë Spitalore

 

Informacioni i kontaktit

Telefoni

+389 (70) 123 456Email

apoteka@clinicalhtetovo.mk