loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i kirurgjisë maksilofaciale

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i kirurgjisë maksilofaciale
Të gjitha Departamentet

Kirurgija Maksilofaciale në kuadër të Spitalit klinik në Tetovë është reakizuar nga 3 mjekë specialistë: Dr. Agim Murati, Dr. Aleksandra Branko i Dr. Vesna Goshiq-Markoska. Aktualisht, kryhen ndërhyrje vetëm në indet e buta në rajonin e kokës dhe qafës (tumoret beninje dhe malinje, si dhe patologjia e gjëndrave të pështymës).

Së shpejti objekti i veprimtarisë do të shtohet, pratologjia e fytyrës dhe eshtrave të nofullës trauma e të njejtës, ndërhyrjet orale-kirurgjikale, si dhe procedurat estetike joinvazive (aplikimi i mbushësve hialuronik, botoksit dhe suturave mezo), do të trajtohen në departamentin tonë.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit