loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i mjekësisë biokimiko-labaratorike

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i mjekësisë biokimiko-labaratorike
Të gjitha Departamentet

Labaratorija Biokimike Diagnostike posedon aparaturën më moderne dhe cilësore për krëerjen e analizave hematologjike, biokimike dhe imunologjike të mostravetë pacientëve, si dhe staf profesional të pajisur me punonjës dhe bashkëpunonjës shëndetsorë. Labaratorija është e akredituar sipas standardit ISO 15189:2013 dhe funksionon në bazë të parimeve të praktikës së mirë labaratorike dhe standardeve të akreditimit. Për më tepër labaratori i nënshtrohet kontrollit mujor të jashtëm të cilësisë duke marrë pjesë në programe evropiane me reputacion të lartë për kontrollin e saktësisë.

Labaratorija disponon një hapsirë prej 350 merash katërorë në të cilën funksionojnë 5 sportele për pritje administrative dhe 3 sportele për marjen e monstrave. Në kuadër të labaratorit funksionojnë 4 aparatura hematolojike, 2 biokimike dhe 4 imunologjike të cilat mundësojnë shërbimin ditor të një numri të madh pacientësh dhe dhënien e rezultateve në kohën më të shkurtër të mundshme.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit