loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i onkologjisë me aplikimin e terapisë citostatike

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i onkologjisë me aplikimin e terapisë citostatike
Të gjitha Departamentet

Në Repartin e Оnkologjisë – Spitali Klinik Tetovë, ofrohen këta shërbime shëndetësore:

Aplikimi i terapisë specifike onkologjike, që konsiston aplikimin e kimioterapisë, terapisë hormonale dhe terapisë biologjike nga ana e stafit të trajnuar enkas për punë me pacientët me kancer.

Nga 2020-2022 në Repartin e Onkologjisë trajtohen: kanceri i gjirit dhe kanceri i prostatës në tërësi sipas protokoleve specifike të standardizuara, përpos terapisë me rreze e cila kryhet në Klinikën Universitare për Radioterapi dhe Onkologji – Shkup.

Sa u përket aplikimit të bisfosfonateve, përshkrimit të terapisë simptomatike që u jepet pacientëve në kushte shtëpiake nga ana e  Ndihmës së shpejtë, konsultat dhe ndjekja e pacientëve bëhet gati për të gjitha patologjitë me kancer.

Menaxhementi

Informacioni i kontaktit