loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i ortopedisë

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i ortopedisë
Të gjitha Departamentet

Reparti Ortopedik është traditë e gjatë të në kuadër të Spitalit Klinik Tetovë. Raparti përfshin një seksion me 18 shtrerër, një sallë operacioni të pajisur me në mënzr moderne, një zyrë densitometrie, një zyrë ultrasonografie të sistemit osteoartikular, një klinik ambulatore dhe një dhomë gipsi.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit