loader image

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Reparti i sëmundjeve të fëmijëve

  1. Ballina
  2. »
  3. Departamenti
  4. »
  5. Reparti i sëmundjeve të fëmijëve
Të gjitha Departamentet

MISIONI: Me kujdesin dhe edukimin pediatrik ne japim nje ardhemeri te shendosh te femijeve

VIZIONI: Cdo femije ne Tetove dhe qytetet tjera afer si dhe fshatrat kane mundesi te kene mjekim, kujdes dhe edukim nga mjek specijalist pedijatar ne repartin pediatrik Tetove.

Ne jemi  ne gatishmeri 24 ore per mjekimin dhe nevojat e femijeve ne Repart.

Cdo dite jemi te gatshem per mjekim.

Egziston ambulanta ku trajtohen pacientet tane per cdo dite si dhe per vikend 24 ore.

Reparti pedijatrik ka 2 kate.

Ambulanta dhe dhoma per EHO.

Pacientet e shtrire ne repart ne baze te diagnozes vizitohen per cdo mengjes dhe ne mbremje.

Pedijatrija ka 9 mjek speciajlist-pedijater, 2 specijalizant dhe 21 motra.

Menaxhmenti

Informacioni i kontaktit