loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Për herë të parë u krye një operacion për të parandaluar djersitjen e tepërt me ndërhyrje minimale.

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Për herë të parë u krye një operacion për të parandaluar djersitjen e tepërt me…

Kirurgët Torakale, në Spitalin Klinik të Tetovës, për herë të parë javën e kaluar, kan kryer një ndërhyrje duke përdorur një metod të re, me të cilën tek pacientja është parandaluar gjersitja e tepërt.

Menyra e re të intervenimit në një pjesë të sistemit nervor, përfaqëson procedurë të ndryshme kirurgjikale nga praktikat e mëhershëm, që është bërë me qëllim që të parandalohet gjersitja e tepërt.

  • Kirurgë torakale specialistë nga Spitali klinik i Tetovës kanë kryer ndërhyrjen e parë të hiperhidrozës, që do të thotë djersitje e tepërt. Operacioni është kryer duke përdorur metodën e prerjes me ndihm të simpatektonisë minimalisht invazive.

Pacientja, e diagnostifikuar me hiperhidrozë më parë, pas ndërhyrjes nuk ka pasur simptoma të djersitjes dhe ajo është kthyer jetës normale, njoftojn kirurgët nga Spitali klinik i Tetovës.

Për këtë ndërhyrje, mjekët kanë pasur këshilla dhe edukim ekspert nga mjekët nga Spanja.

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri