loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Presidenti i Maqedonisë së Veriut z.Stevo Pendarovski, ministri i Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministreja e Shëndetësisë Dr. Maja Manoleva dhe Drejtori i Fondit Shëndetësorë Asaf Abduramani për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Presidenti i Maqedonisë së Veriut z.Stevo Pendarovski, ministri i Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministreja e Shëndetësisë…

Kishim kënaqësi që sot patëm për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës Presidentin e Maqedonisë së Veriut, z.Stevo Pendarovski, ministrin e Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministren e Shëndetësisë, Dr. Maja Manoleva dhe Drejtorin e Fondit Shëndetësorë Asaf Abduramani, me të cilët bashkërisht i diskutuam sfidat dhe punët që kemi kryer së fundmi.

Së bashku i inspektuam edhe punimet që janë kryer por edhe ata që janë në proces e sipër, e që nuk janë të pakta në numër.

Siç edhe jemi zotuar, ne do të vazhdojmë të jemi të përkushtuar në përmirësimin e kushteve të Spitalit Klinik të Tetovës, së bashku me partnerët dhe donatorët, të cilët i falënderojmë jashtë mase për përkrahjen dhe mbështetjen gjatë gjithë këtij rrugëtimi.

 

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri