loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Spitali Klinik i Tetovës po rilind!

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
  4. »
  5. Spitali Klinik i Tetovës po rilind!

Murali në Spitalin e Tetovës simbolizon një fillim të ri, përshkruar përmes artit të shkëlqyer që pasqyron rëndësinë e jetës që fillon brenda mureve të tij. Ngjyrat e ngrohta dhe figurat mbresëlënëse të mjekëve dhe infermiereve që kujdesen për një foshnjë të sapo lindur, shprehin ngrohtësi, siguri dhe përkushtim. Kjo vepër arti jo vetëm që nderon stafin mjekësor dhe pacientët, por gjithashtu simbolizon shpresën dhe rilindjen që çdo spital sjell në jetët e njerëzve, duke bërë të mundur fillime të reja çdo ditë. Ky mural është një dëshmi vizuale e misionit të spitalit për të dhënë jetë dhe për të ofruar një strehë sigurie dhe kujdesi në momentet më jetike të ekzistencës njerëzore.

Spitali Klinik i Tetovës po rilind !

 

Ndani:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Lajmet e fundit

Galeri