loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Во оддел за урологија се промовираше нова процедура – се ставаше перкутан нефростом

  1. Почетна
  2. »
  3. Вести
  4. »
  5. Во оддел за урологија се промовираше нова процедура – се ставаше перкутан нефростом
Во оддел за урологија во ЈЗУ Клиничка Болница Тетово, денес под раководство на Др. Албон Асан и асистенција на Др. Ерзен Елези беше промовирана нова процедура во урологија. Успешно беше поставена перкутана нефростомија. Медицинскиот персонал на Одделот за урологија се покажа на ниво (сестра Афердита Адеми, техничар Зоран Перовски, помошен персонел - Ферат Изаири и други). Процедурата беше под надзор на проф. Др. Скендер Саиди (Клиника за урологија во Скопје)
Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Најнови вести

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Прочитај повеќе...

Галерија