loader image
Search
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Contact

Contact information

st. 29 Noemvri, Tetovo
+389 75 200 304

Send us a message