loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Lajme

  1. Ballina
  2. »
  3. Lajme
Lajme

Spitali Klinik i Tetovës po rilind!

Murali në Spitalin e Tetovës simbolizon një fillim të ri, përshkruar përmes artit të shkëlqyer që pasqyron rëndësinë e jetës që fillon brenda mureve të tij. Ngjyrat e ngrohta dhe figurat mbresëlënëse të mjekëve dhe infermiereve që kujdesen për një foshnjë të sapo lindur, shprehin ngrohtësi, siguri dhe përkushtim. Kjo

Lexo më shumë »
Lajme

Presidenti i Maqedonisë së Veriut z.Stevo Pendarovski, ministri i Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministreja e Shëndetësisë Dr. Maja Manoleva dhe Drejtori i Fondit Shëndetësorë Asaf Abduramani për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës

Kishim kënaqësi që sot patëm për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës Presidentin e Maqedonisë së Veriut, z.Stevo Pendarovski, ministrin e Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministren e Shëndetësisë, Dr. Maja Manoleva dhe Drejtorin e Fondit Shëndetësorë Asaf Abduramani, me të cilët bashkërisht i diskutuam sfidat dhe punët që kemi kryer së

Lexo më shumë »
Uncategorized @sq

Në Repartin e Kirurgjisë Urologjike të Spitalit Klinik të Tetovës, për herë të parë është kryer me sukses intervenimi kirurgjik i varicocelës në rrugë laparoskopike

Në Repartin e Kirurgjisë Urologjike të Spitalit Klinik të Tetovës, për herë të parë është kryer me sukses intervenimi kirurgjik i varicocelës në rrugë laparoskopike. Në kirurgjinë moderne, qasja laparoskopike e mjekimit të kësaj sëmundje paraqet “standard të artë” duke e krahasuar atë me procedurat tjera kirurgjike. Nga tani, ky

Lexo më shumë »
Lajme

Në IPSH Spitalin Klinik të Tetovës dhe në RMV për herë të parë kryhet me sukses operacioni “Laparoscopic subtotal gastrectomy cum D2 lymphadenectomi pro Ca pylori.”

Sot (11.12.2023), në IPSH Spitalin Klinik të Tetovës dhe në RMV për herë të parë kryhet me sukses operacioni “Laparoscopic subtotal gastrectomy cum D2 lymphadenectomi pro Ca pylori.” Operacioni udhëhiqej nga kirurgu Dr.spec Shpresim Ferati, me asistencë te Dr.spec Fatmir Saliu, Dr.spec Ferit Muharemi dhe nga anesteziologët Dr.spec Minire Iseni,

Lexo më shumë »

Kërko

Lajmet e fundit

Galeri