loader image
Пребарување
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Пребарување
Close this search box.

Вести

Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движни ствари–електронска, електрична, информатичка, канцелариска опрема и друг ситен инвентар

Институција која огласува:  ЈЗУ Клиничка болница Тетово Рок на пријавување:  08.03.2024 Врз основа на член 42 став (3) од Законот за користење и располагање со

Прочитај повеќе »

Претседателот на Северна Македонија г-дин Стево Пендаровски, министерот за здравство г. Фатмир Меџити, заменик министерот за здравство д-р. Маја Манолева и директорот на Фондот за здравство Асаф Абдурамани на посета во Клиничка Болница Тетово

Ни беше задоволство што ги имавме на посета во Клиничка Болница Тетово, претседателот на Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски, министерот за здравство г. Фатмир Меџити,

Прочитај повеќе »

Во Одделот за уролошка хирургија на Клиничката болница Тетово, за прв пат успешно е направена хируршката интервенција на варикоцела на лапароскопски пат

Во модерната хирургија, лапароскопскиот пристап кон третманот на ова  болеста претставува „златен стандард“ споредувајќи ја со други хирушки процедури.Овој тип на интервенција отсега е достапен

Прочитај повеќе »

Во ЈЗУ Клиничка Болница Тетово и во РСМ за прв пат успешно се изведува операцијата _Лапароскопска субтотална гастректомија cum D2 lymphadenectomy pro Ca pylori._

Денеска во ЈЗУ Клиничка Болница Тетово и во РСМ за прв пат успешно се изведува операцијата _Лапароскопска субтотална гастректомија cum D2 lymphadenectomy pro Ca pylori._

Прочитај повеќе »

Донација вредна над 1.000.000 евра од компанијата Еколог за Kлиничка Bолница Тетово

Директорот на Клиничката Волница во Тетово, Др. Илир Демири заедно со г-дин Лазим Дестани, сопственик на групацијата Еколог денеска потпишаа меморандум за соработка кој треба

Прочитај повеќе »

Работна средба со директорот на Универзитетската болница „Чанакале 18 Март“ во рамките на програмата Еразмус+

Директорот на тетовската клиничка болница, Илир Демири и организацискиот директор, Блерим Османи се сретнаа со заменик директорот на Универзитетската болница „Чанакале 18 Март“ г. Ибрахим

Прочитај повеќе »

Пребарување

Најнови вести

Галерија