loader image
Kërko
Close this search box.

КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ТЕТОВО

Официјално лого на ЈЗУ Клиничка болница Тетово

SPITALI KLINIK

TETOVË

Lajme

Presidenti i Maqedonisë së Veriut z.Stevo Pendarovski, ministri i Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministreja e Shëndetësisë Dr. Maja Manoleva dhe Drejtori i Fondit Shëndetësorë Asaf Abduramani për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës

Kishim kënaqësi që sot patëm për vizitë në Spitalin Klinik të Tetovës Presidentin e Maqedonisë së Veriut, z.Stevo Pendarovski, ministrin e Shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti, zëvendësministren

Прочитај повеќе »

Пребарување

Најнови вести

Галерија